• 1-800-123-789
  • info@webriti.com

Activitats

L’Esplai Vol i Vol és una entitat de Cornellà de Llobregat sense ànim de lucre que es dedica a l’educació en el lleure, amb activitats per a infants i joves. Si preguntéssim a la gent del carrer, la gran majoria ens diria que és un lloc on els nens i nenes van a jugar i a passar-s’ho molt i molt bé. Si ens cenyim a la definició anterior, el Vol i Vol compleix tots els requisits per a ser un esplai.

Però nosaltres anem molt més enllà. Les nostres gimcanes són molt més que unes simples proves. Els nostres ”Pichis” són més  emocionants que la final d’un Mundial. Les nostres caminades no es poden ni comparar amb una escalada a l’Himàlaia. I la nostra estimada ”Susi” cus millor que el sastre del conte d’El vestit nou de l’Emperador.

Per això, el Vol i Vol no és tan sols un esplai… ÉS L’ESPLAI!

Els dissabtes a la tarda són l’eix central de l’entitat. Els que hagueu passat pel Vol i Vol sabreu que els dissabtes de 16h a 19h són insubstituïbles. Els infants més volivolerus gaudeixen molt amb les notres gimcanes. Els més petits segur que esperen el dissabte per poder saltar pel Tatami i entrar a les nostres Casetes. Els Ranchos i els Pichis conjunts, amb tots els grups de l’esplai, són viscuts amb màxima intensitat.

Anem on anem, fem el que fem, les activitats del Vol i Vol són insuperables: tallers, joccs de taula, jocs de nit, excursions, colònies, vermuts, petons de bona nit, melés, paseillos, sotacaballoreis,… tot un ventall de paraules que només entenen els qui coneixen el llenguatge propi del Vol i Vol. A l’esplai fem tot això i molt més. Si encara no ho coneixes, què esperes per volivolejar?