• 1-800-123-789
  • info@webriti.com

Famílies

L’esplai sempre ha volgut implicar als pares i mares dels nens i nenes. Des d’un bon inici s’ha buscat la complicitat com la clau de l’èxit de l’esplai. Així, sense els nens que han passat pel vol i vol en aquests anys, sense la part de cadascuna de les famílies que han col·laborat amb nosaltres, l’esplai no podria haver arribat a ser el que és actualment, ni tampoc créixer com ho fa any rere any!

En primer lloc, els nostres nens i nenes. Quin sentit tindria tot això sense els autèntics protagonistes? Les ganes i la il·lusió que posen quan participen a totes les activitats fan que l’esplai continuï creixent.

L’esplai el fan també totes les famílies que ens recolzen cada dia, aquells pares i mares que ens ajuden a fer el berenar cada dissabte, que matinen els dissabtes d’excursió, que venen loteria per Nadal, que fan cues (interminables!) per apuntar als infants a les activitats d’estiu i que pateixen durant 11 dies al juliol pel seus fills i filles.

I sobre tot, a les famílies més motivades que fan possible les Calçotades, Bicicletades i moltes més activitats amb tot el treball que comporta.

Gràcies a tots vosaltres per voler formar part!